Post Top Ad

terbang

Friday, April 6, 2018

Lowongan Kerja Kasir & Barista Di Dodolan Kopi - Semarang

LOWONGAN KERJA

MBUTUHKE PEGAWE KI CEPETAN.. !!!
  1. KASIR
  2. BARISTA
Syarat:

KASIR
  • Lanang Oleh Wedok Oleh
  • Umur’e 35 Taon Ojo Punjul
  • Niat Kerjo Lan Duwe Tanggung Jawab
  • Jujur, Sopan,Ulet Lan Loyal
  • Ora Baperan ( Penting Iki )
  • Iso Ngomong Ngoko Karo Kromo
  • Kerjo Full Time Iso Kerjo Shift Yo Iso
  • Gampang Dikandani
BARISTA
  • Lanang Wae Sing Gaul Tatonan Yo Rakpopo
  • Umur’e 35 Taon Ora Oleh Punjul
  • Niat Kerjo , Karo Ono Tanggung Jawab E
  • Jujur, Sopan, Ulet Lan Loyal
  • Duwe Pengalaman Barista Minimal 1 Taon
  • Ora Baperan ( Penting Iki )
  • Iso Ngomong Ngoko Karo Kromo
  • Kerjo Full Time Iso Kerjo Shift Yo Iso
  • Gampang Dikandani
Tertarik Orak? Nek Tertarik Iso Kirim Surat Lamaranmu Nang Kene Yo:

Jl. Brigjend Katamso No. 35, Majapahit
(Kencana Minimarket)

Ne Ora Diemail Yo Iso : 
Dodolankopi18@Gmail.Com

Tak Enteni Yo Surat Lamaranmu. Matur Suwun




Post Top Ad